Автоцистерни - продажба , сервиз, метрологична проверка. - Автоцистерни, Цистерни - Арико ЕООД

МЕНЮ
МЕНЮ
Към съдържанието
Арико ЕООД
Основната дейност на  “Арико” ЕООД е продажба и поддръжка на всички видове цистерни - за  горива, химически  и  хранителни продукти.

Вече 20 години безкомпромисното качество на превозните средства, гаранцията  дори и за употребявани камиони, както и пълния комплект услуги при  регистрация и експлоатация на машините превърнаха фирмата в лидер на  пазара и дългогодишен партньор на множество доволни клиенти.

Ние  сме с клиентите си от самото начало - експертната консултация при избор  на превозно средство, което максимално да улесни и вдигне нивото на  работа в бъдеще,  организиране на техническите прегледи и осигуряване на  всички необходими документи за пускане в експлоатация.

"Арико" ЕООД осигурява още :
1. Регистрация по АДР.
2. Пускане в експлоатация и обучение за работа с разтоварващите системи.
3. Гаранция на разтоварващата система.
4. Следгаранционен сервиз.

Всички  камиони внесени от Арико ЕООД, отговарят на изискванията по новия закон  за превоз на горива. Ние извършваме всички необходими процедури за  регистрирация на превозното средство.
..............................................................
При необходимост или желание на клиента се извършва метрологично тариране и връзка с вашия офис.
..............................................................
Всички  цистерни притежават пълен комплект документи, типово oдобрение от  Европейския Съюз, както и кодировка за превоз на съответните товари.
..............................................................
“АРИКО”  ЕООД е единствената фирма в България, която разполага с резервни части  по почти всички модели помпи, разходомери, електронни броячи и др.

При нас можете да намерите и  единствените специалисти в България по настройка на всички модели  електронни броячи, принтери и др. по съвременните цистерни.
........................................................
Фирма  Арико разполага със сертификат за одобрение за работа от Германския  национален метрологичен институт PTB с номер : DE-18-MI005-PTB037 за  Европейски съюз.

Ariko trucks
ВАЖНО!
Всички  измервателни системи, монтирани на предлаганите от АРИКО ЕООД цистерни  са предварително проверени, с издадена оценка на съответствието спрямо  конкретния MID сертификат или с възможност за издаването на такава  оценка от акредитирана европейска лаборатория ( фирма Арико ЕООД  организира издаването ), с одобрен тип в Република България и  Европейския Съюз и с възможност за метролгична заверка.


Арико ЕООД, кв. Горубляне, Околовръстен път, София, България
Тел : 0888 72 55 87, 0899 86 94 71
0899 86 94 70, 02 973 61 45
ariko_trucks@abv.bg
www.ariko-trucks.com
website counter
Назад към съдържанието